Flirtti.net käyttöehdot

Erityinen ilmoitus koskien alaikäisiä
Alle kahdeksantoistavuotiaat eivät saa käyttää palveluitamme. Pyydämme, etteivät tällaiset henkilöt lähetä tietojaan meille. Verkkosivusto on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille (kahdeksantoista) aikuisille tai yksilöille, jotka ovat saavuttaneet täysi-ikäisyyden omalla lainkäyttöalueellaan, kumpi tahansa on vanhempi. Alle täysi-ikäiset henkilöt eivät saa rekisteröityä palveluun, käyttää ja/tai ostaa palveluita ja/tai verkkosivuston tuotteita tai ryhtyä jäseneksi.

1. Palvelu
1.1 Voit käyttää palvelua vasta rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen on ilmaista. Tällöin teet kanssamme maksuttomaan palveluun perustuvan sopimuksen. Nämä yleiset määräykset ja ehdot koskevat sopimustasi.

1.2 Tarjoamme lisämaksusta myös useita tilausperusteisia palveluita, mikäli haluat pitää yhteyttä toisiin palvelun jäseniin ja ottaa palvelun käytöstä kaiken irti. Lisämaksullisten palveluiden hinta on aina selkeästi ilmoitettu ennen niiden käyttämistä. Laskutamme valitsemaasi maksutapaa (esimerkiksi luotto- tai debit-korttia) lisämaksullisten palveluiden käytöstä. Voit itse valinta kuinka pitkän tilausjakson haluat palvelulle ottaa. Lisämaksulliset palvelut ovat käytössäsi heti niiden käyttömaksun suoritettuasi. Tilausjakso uusitaan automaattisesti sen päättyessä samalle ajalle kuin mitä alkuperäinen tilausjakso oli, ellet peruuta tilausta profiilisi asetuksista ennen sen uusintaa. Kun tilausmaksu on suoritettu, saat siitä maksuvahvistuksen sähköpostilla sekä ilmoituksen tilauksen automaattisesti jatkamisesta. Mikäli tilauksen hintaan tulee korotuksia, ilmoitamme siitä sinulle, ja, mikäli vaadittua, pyydämme sinulta veloitukseen hyväksynnän ensin. Voit käyttää lisämaksullisia palveluita vasta kun maksu on veloitettu ja vahvistettu käyttämältäsi maksutavalta. Tilausjakson jatko tullaan veloittamaan 24 tuntia ennen aktiivisen tilausjakson päättymistä. Mikäli emme pysty veloittamaan uusintaa meille ilmoittamaltasi maksutavalta, yritämme veloitusta uudelleen seuraavien 30 päivän ajan ensimmäisen veloitusyrityksen epäonnistumisesta. Mikäli veloituksen teko ei siitäkään huolimatta onnistu, estetään tililtäsi lisämaksullisten palveluiden käyttö.

1.3 Jäsentilisi on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa antaa muiden käyttää jäsenyyttäsi tai tiliäsi verkkosivustolla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei myöskään ole lupaa antaa tai välittää sisäänkirjautumistietojasi kenellekään ulkopuoliselle. Tarjoamme palveluamme vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Rekisteröitymällä sitoudut käyttämään palvelua ainoastaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Palvelun käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

2. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö
2.1 Palvelua on mahdollista käyttää vasta rekisteröitymisen jälkeen.

2.2 Rekisteröitymällä hyväksyt yleiset määräykset ja ehdot ja sekä takaat, että olet vähintään 18 vuotta vanha.

2.3 Mobiililaitteiden kautta käytettävät palvelut saattavat olla rajoitettuja riippuen mobiililaitteesi selaimen liitännäisistä ja ominaisuuksista, eivätkä kaikki ominaisuudet välttämättä ole käytettävissä.

2.4 Sinun on annettava itsestäsi totuudenmukaiset tiedot rekisteröityessäsi palveluun.

2.5 Pidätämme itsellämme oikeuden estää pääsysi palveluun, mikäli käytät palvelua laittomasti tai tavalla, joka on vastoin tällä sivulla kuvattuja ehtoja.