Tietoa meistä


Mikä Flirtti.net?

Flirtti.net on suosittu deittisivu kaikille seikkailunhaluisille ihmisille, jotka hakevat seuraa aikuiseen makuun joko tuhman viestittelyn tai varsinaisen tapaamisen merkeissä. Kymmenet kauttamme päivittäin järjestetyt treffit toimivat osoituksena alustamme toimivuudesta ja joka päivä uudet jäsenet hyödyntävät Flirtin tarjoamia kuumia mahdollisuuksia villin deittailun parissa.

Kasvamme jatkuvasti

Nettideittailu kasvaa edelleen vauhdilla Suomessa ja se näkyy myös Flirtti.netin käyttäjämäärän kovassa kasvussa. Palveluumme liittyy päivittäin useampi sata uutta jäsentä, jotka kaikki etsivät erinäistä hauskanpitoa viestittelystä tuhmien kuvien lähettelyyn sekä oikeisiin tapaamisiin. Tapaamiset yleensä johtavat... noh, tiedätte kyllä mihin.. ;) Tästä osoituksena ovat sadat hyvinkin kuvailevat sähköpostit, joita käyttäjämme ovat meille lähettäneet.

Vastaamme käyttäjiemme toiveisiin

Kehitysehdotukset ja palaute jäseniltämme on erittäin tervetullutta — me Flirtti.netissä pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme, jotta jokainen jäsen löytäisi juuri sitä, mitä etsii. Voit antaa palautetta käyttämällä lomaketta yhteydenottosivulla.

Meillä on parhaimmat välineet, joilla onnistut

Palvelustamme löytyy reilusti uusia ominaisuuksia, jotka tekevät tapaamisen, keskustelun ja flirttailun sinulle mahdollisimman helpoksi.

Menestystä deittailun parissa toivottaa Flirtti.net ylläpito